wave shape

Informasjonskapsler

Vårt nettsted, flowdigital.no, bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små datafiler som sendes fra dette nettstedet og som lagres på datamaskinen din.

Ved å bruke informasjonskapsler hjelper du oss med å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt. De er viktige for å redusere nedlastingstiden og for å forbedre brukeropplevelsen din. Informasjonskapselen samler informasjon om hvordan de besøkende bruker våre nettsteder og gir oss dermed nyttig informasjon angående hvordan vi kan gi brukere en bedre kundeopplevelse og forbedre våre tjenester.

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan velge å endre dine innstillinger for informasjonskapsler. Dette inkluderer muligheten til å blokkere alle informasjonskapsler. Du kan gjøre dette via innstillingene i nettleseren din. Les mer om å deaktivere informasjonskapsler på allaboutcookies.org eller i “hjelp”-delen i nettleseren din.

Tredjeparts informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker tredjepartstjenester som Google Analytics. Disse informasjonskapslene lar oss forstå hvordan de besøkende samhandler med nettstedet vårt. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre nettstedet, slik at vi kan tilby en best mulig brukeropplevelse.

Vennligst vær oppmerksom på at ingen informasjonskapsler ved dette nettstedet lagrer data om brukerne, som for eksempel IP-adresser. Google Analytics-koden er satt til IP-anonymisering. Les mer her: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=no