wave shape

Lyst til å bli en del av et ungt og ambisiøst miljø?

Vi i Flow Digital søker inhouse frontend-utvikler med relevant utdanning og noe relevant erfaring.

Allerede overbevist? Send din søknad og CV til jobb@flowdigital.no

Kort om oss

Flow Digital AS er et digitalt markedsføringsselskap som utvikler nettbaserte konsepter med fokus på søkemotoroptimalisering (SEO), søkemotormarkedsføring (SEM), innholdsproduksjon, webdesign og webutvikling. I 2021 ble vi anerkjent av Dagens Næringsliv som en Gasellebedrift på bakgrunn av 4 års arbeid med drift av over 80 nettsteder, som består både av våre egne konsepter og oppdrag for andre. 

Kontoret vårt, som er lokalisert midt i Bogstadveien, huser et målbevisst team som består av ambisiøse studenter, ledere og utviklere med utdanning og relevant yrkeserfaring. Vi har plass til flere på laget, og søker dermed etter en ambisiøs og sulten frontend-utvikler.

Hos oss får du

Med deg ønsker vi

Personlige egenskaper som:

Faglige ferdigheter som:

Relevant og fremtidsrettet teknologi

Vi i Flow Digital er en liten gjeng som brenner for moderne teknologi.

Hos oss bygger vi i hovedsak stacken vår i Javascript, men er i en overgangsfase til Typescript. Og stadig fler av våre prosjekter settes opp med CI/CD gjennom Github til Vercel.

I frontend bruker vi Next.js i React, for å fremme SEO, og optimalisere hastighet og funksjonalitet. Og i dag benytter vi oss av modulbasert CSS, men her ser vi også på muligheter for egne komponent biblioteker i Tailwind.

Det vi har av backend er i dag bygget i Node.js, og vi benytter oss av både WordPress sine innebygde SQL databaser, samt Google sitt Firebase og Firestore system for datalagring.

Arbeidsoppgaver du vil angripe er f.eks:

Allerede overbevist? Send din søknad og CV til jobb@flowdigital.no

Interessert i å vite mer? Send en mail til vår utviklingsansvarlig på haakon@flowdigital.no

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Er du vår nye medarbeider? Vi gleder oss til å høre fra deg!